Shopify Kryptonite: Lär dig något nytt om e-handel & Shopify varje vecka

Shopify Kryptonite: Lär dig något nytt om e-handel & Shopify varje vecka

Vad handlar Shopify Kryptonite om? Det är en online-show med utgångspunkt för vad du kan göra med Shopify och hur du som e-handlare kan utveckla din affär. Sessionerna hålls av growth hacker Mikko Rekola och e-handelsexperten Teemu Tolonen med intressanta gäster.

– Vi märkte en stor efterfrågan på en veckovisning, som fokuserar på Shopify ur europeiskt perspektiv. De flesta av våra varumärken på Woolman säljer till flera länder och detta medför vissa utmaningar. Vi är själva e-handlare och arbetar på den största Shopify Plus Partner-byrån i EU. Så vi tyckte det också var vårt ansvar att tillhandahålla aktuellt innehåll med faktiska exempel och kund-case säger Woolmans lead growth hacker Mikko Rekola.

Showen täcker också ämnen som är avgörande för dem som planerar att starta ett e-handelsföretag eller vill utveckla sin nuvarande verksamhet vidare.

Shopify Kryptonite är här för att inspirera!

Shopify Kryptonite är Woolmans veckovisa webbsändning som hade premiär under våren 2020. I de första 10 avsnitten täcker Mikko Rekola och Teemu Tolonen många inspirerande teman önskemål från våra kunder. Nya ämnen kommer i augusti 2020!

 

Du kan också lyssna på Shopify Kryptonite-serien i podcast-format.