Migrera til Shopify Plus

Migrera till Shopify

Letar du efter en smidig och stressfri övergång till Shopify? Vårt team med experter på Shopify-migrering kommer att hjälpa dig hela vägen.

Du är i goda händer

Vi hjälper stora varumärken att byta till Shopify – smidigt och utan stress.

Hej då komplexitet, hej e-handelsframgång

Migrera till Shopify

Är du missnöjd med din nuvarande e-handelsplattform?

Med stor kraft följer stort ansvar

ANSLUT DIG TILL EUROPAS STÖRSTA SHOPIFY PLUS-BYRÅ

Varumärken som kunder

350

Anställda, inklusive 10 e-handlare

100

Appar som vi har utvecklat

18

Kontor: Sverige, Finland, UK, Nederländerna

9

Vanliga frågor och svar

Att migrera produktdata, kunddata, orderhistorik, trafik och SEO är sällan plug-and-play. Våra experter guidar dig genom din migrering och kartlägger vad som behövs, så att inget går förlorat längs vägen. 

Vi har migrerat över 50 varumärken till Shopify Plus , så du kan vara säker på att vi vet en hel del om att göra smidiga Shopify-migreringar.  Eftersom vårt team består av affärspartners förstår de dina problem och talar samma språk som du. Vi kommer att följa dig under hela projektet och se till att din värdefulla data, din trafik och integrationer överförs på ett säkert sätt.


Migrerar du från Magento? Läs mer om Shopify Plus & Magento

- Tillförlitligt och ständigt uppdaterat
- Användarvänligt 
- Hög säkerhetsnivå
- Kostnadsfritt SSL-certifikat
- Oändliga möjligheter 
- Laddar automatiskt upp dina produkter till andra marknadsplatser, t.ex. Amazon, eBay och Facebook 
-Minskar den tekniska komplexiteten och det manuella arbetet
- Fler tillgängliga betallösningar  
- Obegränsad skalbarhet
- Ett dedikerat supportteam

Och mycket mer

Vi migrerar inte bara din webshop – vi bygger din drömbutik.

Precis som med alla viktiga partnerskap anser vi att bra resultat bara kan uppnås genom samarbete. Det innebär att vi tillsammans, hand i hand, måste gå in på detaljerna och hitta dina nuvarande e-handelsproblem.


Här nedan beskrivs vår beprövade process, så att vi smidigt kan migrera din webshop och överträffa förväntningarna.

Steg 1
Analysera dina nuvarande önskemål gällande webshop och e-handel
. För och främst definierar vi dina nuvarande utmaningar, tekniska problem och önskat e-handelskoncept.

Steg 2
Välja tema, design, integrationer och appar
. Sedan väljer vi rätt temadesign för att höja din varumärkesupplevelse. Vi väljer också rätt integrationer och appar som löser aktuella problem och som kommer att ge din webshop “superpowers”.


Steg 3
Stressfri övergång till framtiden
. Slutligen migrerar vi smidigt din webshop, utan att förlora någon data eller SEO-ranking. Vi utbildar sedan ditt team i att använda och underhålla din nya Shopify-webshop. Vi kommer till och med att fortsätta att hjälpa till när det behövs. Oavsett om det gäller att köra Facebook-annonser eller att uppgradera dem, går vi ett steg längre!

Oroa dig inte för integrationerna av back-office, vi tar hand om dem. Shopify är en utmärkt plattform som redan har inbyggda integrationer med de vanligast använda programvara-tjänsterna världen över. Om ditt ERP, WMS eller CRM inte finns med på listan kan vi bygga integrationen åt dig.  


Oavsett hur komplext, utmanande eller specialdesignat du behöver kan vi kan hantera det. Vi har byggt några av de mest komplicerade integrationerna i Shopify-plattformen. Du kan vara säker på att du aldrig mer behöver drömma mardrömmar om integrationsproblem! 

Läs mer om Woolmans integations-app
(link to another FAQ: service 4 I have a very old traditional back-end-system, can you build integrations to those)

Det är det här vi gör bäst – skapar oslagbar anpassad design och applikationer för Shopify-webshops.  Ditt varumärke förtjänar naturligtvis en utmärkt design, men ännu viktigare, en design som fungerar bra för din verksamhet. Din webshop måste ha de funktioner som krävs men också bra UX, så dina besökare styrs mot din kundvagn.


När vi utformar din webshop planerar vi noggrant kundens resa och tar hänsyn till dina specifika krav. Våra erfarna designers kommer sedan att väcka liv i ditt varumärke genom att leverera en UX-vänlig design som enkelt omvandlar tillfälliga kunder till superfans och ökar kundens livstidsvärde (CLV).

Idag diskuteras ofta “headless” i e-handelsprojekt, och den kan vara en bra väg för ditt varumärke. Med vår kunskap om Shopify kan vi emellertid också skapa en design utifrån ursprunglig front-end utan att behöva lägga till komplexitet. Precis som med alla beslut finns vi här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut för dina affärsbehov. Ibland innebär det att gå headless – och ibland inte.

Det är ingen hemlighet att vi är Shopify-förespråkare. Det är en utmärkt plattform för alla företag och har alla nödvändiga verktyg för att lansera ett framgångsrikt varumärke. Men när ditt företag växer kan du behöva fler funktioner och automations-verktyg. Det är då Shopify Plus tar plats på scenen. 


Shopify Plus är ännu mer dynamisk, anpassningsbar och skalbar än Shopify. Perfekt för företag med stora volymer som vill bygga upp en anpassad shoppingupplevelse som lyfter deras verksamhet till nästa nivå. Här nedan har vi listat några av fördelarna med Shopify Plus

- Flera webshops: Lägg till upp till 10 webshops utan extra kostnad och hantera dem enkelt
- Shopify Wholesale Channel för B2B-försäljning med kundspecifik prissättning
- Använd Shopify Point of Sale (POS) i upp till 100 fysiska butiker
- Anpassad checkout 
- Utökade tillväxtfunktioner: t.ex. Shopify Script, Launchpad och Flow
- Obegränsad bandbredd för att hantera en hög trafik: mer än 200 TB lagring
- Snabbare API:er för att blixtsnabbt flytta stora mängder data mellan din webshop, integrationer och anpassade appar
- Dedikerad account manager från Shopify (vilket verkligen kan vara fördelaktigt när tid = pengar)

Läs mer av Shopify Plus fördelar

Teknikhusen skapar bra kod och designbyråer skapar snygg design. Vi skapar e-handelsbutiker som säljer. Det handlar inte bara om plattformen, utan om hur den ska användas på bästa sätt. Vi har lärt oss att för att hjälpa företag som ditt måste vi sträcka ut handen och finnas där hela vägen. Det innebär att du får en långsiktig affärspartner. Inte bara för att lansera eller skapa en ny plattform för din webshop, utan även för att uppgradera – på global nivå! Kort sagt: Powered by Shopify, super-powered by Woolman.

Vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss