Woolman SE

Att byta plattform till Shopify

Är du redo att gå över till en webbutiksplattform som växer med din affärsverksamhet, kan formas enligt behoven i olika stora företag och minskar de teknologiska bekymren?

Över 1 000 000 e-handlare jorden runt använder den pålitliga Shopify-plattformen med en tillgänglighet (uptime) på 99,98 %. 

 

Shopifys fördelar för e-handlaren

Woolman bygger webbutiker som stöder lönsam tillväxt och profilerar sig i den internationella konkurrensen. Vi är Nordens största Shopify Plus Partner, men samtidigt själva e-handlare som förstår dina behov. Vi har byggt över hundra Shopify- och Shopify Plus-webbutiker åt små och stora varumärken och vi vet hur en webbutik flyttas på bästa sätt. Vi går med dig hela vägen från startrutan till internationell succé.  

 

När är det dags att byta till Shopify?

Tillväxt och lätthet i kikaren

Du vill satsa på tillväxt, men din nuvarande webbutiksplattform stöder inte din affärsverksamhet som du önskar. Du vill ha en plattform som växer med dig, automatiserar ditt manuella arbete och frigör av din tid till att förbättra kundupplevelsen. 

Trött på onödiga kostnader och tekniska problem

Du vill ha en smidig webbutik och slippa släcka bränder. Din nuvarande plattform är dyr och din tid går till att lösa tekniska problem i stället för att skapa tillväxt, eller det går trögt att göra förändringar.Så här flyttar vi från den gamla plattformen till Shopify:

DISCOVERY

Vi studerar din affärsverksamhets behov och målsättningar noggrant. Vi flyttar inte gamla problem till den nya plattformen. Våra erfarna experter kan rekommendera de egenskaper i webbutiken som är viktiga för just din verksamhet. Vi visar konkret hur dessa egenskaper fungerar i Shopify- eller Shopify Plus-webbutiken.

MIGRATION

Vi hjälper dig flytta kund-, produkt- och beställningsinformationen. Vi hjälper dig välja det bästa överföringssättet, minimerar riskerna och genomför datamigrationen. När processen görs med omsorg går inga viktiga data förlorade vid överföringen. Woolmans team har flyttat webbutiker från många olika plattformar till Shopify. Här är några av dem: 

DESIGN

Vårt kreativa och mångsidiga team designar en webbutik som framträder till sin fördel och planerar kundupplevelsen i alla kanaler. Vårt designteam har gedigen erfarenhet av varumärken på internationell nivå. För oss betyder design inte bara ett snyggt yttre utan även att webbutiken är användarvänlig och att köpprocessen stöder konvertering. Vi beaktar alltid:

BUILD

Ditt webbutiksprojekt är tryggt i våra kunniga och erfarna projektledares händer. Vi har byggt över hundra Shopify-webbutiker och kan hjälpa e-handlaren så att plattformsbytet går smidigt och säkert och utan att viktiga försäljningsdagar går förlorade. Vi kan rekommendera de egenskaper som är viktiga för just din webbutik. Vi bygger butiken enligt dina behov, flyttar produkt- och kundinformationen och kopplar in de försäljningskanaler du vill ha. Vid behov integrerar vi också din webbutik med dina bakgrundssystem. Vi förstår hur framgångsrika webbutiker fungerar och den kunskapen vill vi dela med oss till dig under hela projektet. I våra leveranser ingår alltid:

LAUNCH

Innan lanseringen utbildar vi din personal så att de kan använda Shopify-webbutiken på bästa sätt. När butiken lanserats hjälper vi dig att få framgång. Vi erbjuder en direkt övergång till att öka kundmängderna och utveckla webbutiken med våra Growth hacking- och Success & Support -tjänster.

 

 Kontakta oss

 

Kunder vi hjälpt att byta till Shopify

 Det välkända företaget Joutsen tog ett rejält kliv framåt i sin affärsverksamhet och bytte till Shopify-plattformen. Vi byggde en webbutik där innehållet stöder valet av produkter och styr kundens köpprocess. Woolman hjälpte också Joutsen med processer och logistik i deras Direct to Consumer-försäljning. Efter projektet har Joutsens e-handel vuxit märkbart. Läs Joutsens berättelse.

 

Det finska företaget Acon gillade inte övergången till Magento 2-plattformen och gick med Woolmans hjälp över till Shopify Plus. Acon, som har stor global tillväxt, ville överföra resurser från att kämpa med tekniska problem till marknadsföring och internationalisering. USA är en viktig marknad för Acon och företaget utnyttjar nu Shopifys möjligheter att använda Amazon och Ebay som försäljningskanaler för sin webbutik. Läs Acons berättelse.

 

 Kontakta oss

Nyhetsbrev