Grunda en Shopify-webbutik

Shopify är webbutiken för dig som vill skapa tillväxt, förbättra kundupplevelsen och utveckla din webbutik i stället för att brottas med tekniska problem.
 

Fördelar för e-handlaren

 • Utvidga internationellt eller nå otroliga försäljningstoppar, Shopify växer smidigt tillsammans med dig.
 • Sälj direkt via Instagram, Facebook, Amazon och andra kanaler där dina kunder redan är.
 • Du behöver inte vara IT-expert för att forma din butik.
 • Färdigt paket. Även serverutrymmet och datasäkerheten är inkluderade i Shopifys pris.
 • Pålitlighet. Över 1 000 000 e-handlare jorden runt litar på Shopify.

Vi på Woolman bygger webbutiker som stöder lönsam tillväxt och framträder till sin fördel i den internationella konkurrensen. Vi är Nordens största Shopify Plus Partner, men samtidigt själva e-handlare som förstår dina behov. Vi går med dig hela vägen från startrutan till internationell succé.

 

 

I vilka situationer är det bra att grunda en Shopify-webbutik?

En ny webbutik som främjar tillväxt

När du snabbt och effektivt vill ha en ny webbutik som stöder marknadsföring och ditt varumärke och som växer med din verksamhet. När det är viktigt för dig att webbutiken är lätt att använda så att du kan koncentrera dig på att öka försäljningen.

En ny webbutik för snabba tester

När du vill prova nya produkter, en ny marknad eller en försäljningskampanj. När du snabbt och enkelt behöver en webbutik att testa och ha framgång med vid sidan av ditt nuvarande system. 

 

Multikanalhandel och headless commerce

Shopify är en av världens bästa lösningar för headless commerce. Ta ditt varumärke och köpmöjligheten till vilken som helst enhet eller plattform, till exempel mobilappar, och skapa unika köpupplevelser.

 

Så här bygger Woolman webbutiker tillsammans med sina kunder: 

DISCOVERY

Vi studerar din affärsverksamhets behov och målsättningar noggrant. Våra erfarna experter kan rekommendera de webbutiksegenskaper som är viktiga för just din affärsverksamhet. Vi visar konkret hur dessa egenskaper fungerar i Shopify- eller Shopify Plus-webbutiken.

DESIGN

Vårt kreativa och mångsidiga designteam väcker ditt varumärke till liv på nätet och planerar en positiv kundupplevelse i alla kanaler. För oss innebär design inte bara en snygg visuell identitet utan även att webbutiken är användarvänlig och att köpprocessen stöder konvertering. Vi beaktar alltid:

 • Kundupplevelsen
 • Varumärkets image
 • Mobiloptimering och konvertering

BUILD

Webbutiken byggs snabbt i våra kunniga och erfarna projektchefers händer. Vi har byggt över hundra Shopify-webbutiker och kan rekommendera de egenskaper i webbutiken som är viktiga för just din verksamhet. Vi bygger butiken enligt dina behov, överför produkt- och kunduppgifter och kopplar in säljkanalerna. Vid behov integrerar vi din webbutik med dina bakgrundssystem. Vi förstår hur framgångsrika webbutiker fungerar och den kunskapen vill vi dela med oss av under hela projektet. I våra leveranser ingår alltid:

 • En fast tidtabell
 • Ett fast pris
 • Ett genomförande som främjar ömsesidigt lärande

LAUNCH

Före lanseringen utbildar vi din personal så att de kan använda den nya Shopify-webbutiken på bästa sätt. När butiken lanserats hjälper vi dig att få framgång. Vi erbjuder en direkt övergång till att öka kundmängderna och utveckla webbutiken med våra Growth hacking- och Success & Support-tjänster. 

 

Kontakta oss

 

Några av våra Shopify-kunder:

Efter att ha provat Magento, OpenCart och WooCommerce beslutade Espresso Gear till slut för Shopify. Espresso Gear ville ha en e-handelsplattform som de själva kan använda och modifiera enligt egna önskemål. Läs mer om Espresso Gear.

 

Vi byggde en helt ny butik för OP - Finlands största bank. OP-banken ville starta en ny verksamhet för konsumenter: Joukko-osto är en onlinebutik där det slutliga priset för produkten bestäms av hur många som åtar sig att köpa produkten.

 

Vi genomförde Europas största Flash Sale-försäljning av en produkt åt ett välkänt finskt varumärke. Vi byggde en Shopify Plus-webbutik för kampanjen och köpprocessen optimerades för en massiv trafik och stor samtidig försäljning. Den här referensen berättar vi mer om på begäran och konfidentiellt.

 

 

Woolmans tjänster för e-handlare:

 

Kontakta oss