Börja med
Netsuite ERP

Vill du undvika att företagets tillväxtresa hämmas av era back-end-system? Våra experter hjälper dig att se möjligheterna med NetSuite och säkerställer en smidig implementering.

DU ÄR I GODA HÄNDER

Vi hjälper företag att effektivisera verksamhetens nyckelprocesser med NetSuite – från behovskartläggning till framgångsrik implementering.

Firstbeat technologies Netsuite och Woolman Banking
Howspace Netsuite Woolman Banking
M.R.Partners Netsuite Woolman Banking
Sports Car Center Netsuite Woolman Banking
Kyrö distillery company D2C
NetSuite ERP Woolman

Glöm utspridd data

FÅ EN TRANSPARENT REALTIDSBILD

Transparent Realtidsbild Netsuite ERP Woolman
NetSuite ERP Woolman

Var som helst, när som helst

HELA KONCERNEN I DIN FICKA

SATSA PÅ DEN BÄSTA PARTNERN

Woolman är en officiell NetSuite-partner (Oracle NetSuite Solution Provider) och Europas största Shopify Plus-partner.

Woolman Shopify Plus byrå
Oracle Netsuite ERP Woolman

VANLIGA FRÅGOR

Det är en viktig fråga. NetSuite är ett heltäckande ERP-system (Enterprise Resource Planning) som automatiserar det ekonomiska arbetet. Det hjälper er att lösa de stora utmaningarna med internationell tillväxt och ger er effektiva processer, en full ekonomisk översikt över samtliga bolag och realtidshantering av kundrelationer och partners.

NetSuite ERP växer med dig. Du slipper stora, fasta investeringar och får en flexibel kostnad som styrs av antalet användare och de funktioner ni utnyttjar.

Kända tillväxtbolag som Supercell, Hubspot, Snapchat, Spotify, Wolt och Oura har redan gått över till NetSuite.

För en e-handlare med internationella ambitioner är NetSuite och Shopify Plus en drömkombination, där både BACK-END (NetSuite ERP-mjukvaran) och FRONT-END (Shopify eCommerce-plattformen) fungerar hand i hand.

NetSuite och Shopify arbetar smidigt tillsammans. Båda är molnbaserade SaaS-tjänster som växer med dig. Detta pålitliga team hjälper Gymshark att erövra globala marknader.

Har du varit med på en gratis demonstration som visat NetSuites möjligheter och skräddarsydda rollbaserade dashboards? Funderar du på om företaget som genomförde demonstrationen är den bästa partnern för dig? Det kan vara bra att veta att du inte är bunden till något bara för att du har fått en demonstration. Du är fortfarande fri att jämföra olika leverantörer. Vi har skrivit mer om detta – läs gärna här.

Den frågan får vi ofta. Därför har vi intervjuat en CFO som redan har implementerat NetSuite ERP två gånger för att höra vad hon har att säga.

Läs inlägget i vår blogg.

Bra fråga!

Vi tillhandahåller erfarna experter inom handel, affärsverksamhet, finans, teknologi och internationalisering. Vi är inga nybörjare. Vi är en officiell NetSuite-partner (Oracle NetSuite Solution Provider) och har nära kontakt med NetSuites organisation. Vi har också växt och blivit den största Shopify Plus-byrån i Europa. Vi har hjälpt hundratals företag att förbättra sin affär både online och i en global omnikanalsmiljö.

Det här erbjuder vi dig: 

1. Frihet att välja – och att inte välja

Vi erbjuder inga redovisnings- eller ekonomitjänster, så du väljer helt fritt om du vill sköta det ekonomiska arbetet internt eller lägga ut det på en partner. Oavsett vad du väljer hjälper vi dig att komma igång med NetSuite och skapa bankkopplingar mellan NetSuite och nordiska banker via Woolman Banking. Du får också tillgång till e-faktureringstjänster och offentliga inkomstregister.

2. En verksamhetsorienterad tillväxtpartner

Vi säljer inte bara moduler och licenser. Vi samarbetar med dig för att designa ett NetSuite ERP-system som verkligen stöder din tillväxt. Vi utgår ifrån dina mål och överväger noga vilka licenser du behöver, eftersom användningen av systemet bygger på att man har rätt licenser. Vi ser till att bygga ett system som uppfyller de mål vi sätter upp tillsammans.

3. Tillgång till ett internationellt toppteam

Du får tillgång till ett internationellt team på 70 personer som är insatta i den snabbföränderliga tekniken bakom NetSuite och Shopify och håller dig tryggt i handen vid konfigurering och driftsättning. När systemet är klart att tas i bruk ger vi dig löpande support så att ingen i ditt team behöver stå ensam med ett problem eller sakna möjlighet att utnyttja nya funktioner.

4. Vi använder våra egna produkter

Vi använder själva NetSuite för att ge superpowers åt vår verksamhet och våra dotterbolag i tre olika länder. Vi delar våra insikter med våra kunder och utvecklar ständigt nya lösningar för att förbättra vardagen för NetSuite-användare.

Vi fokuserar på er verksamhet, bygger ett väl fungerande NetSuite-system och ser till att all dataöverföring sker säkert. Våra experter ger dig support genom hela processen. Vi involverar dig i de olika projektstegen och hjälper dig (och ditt team) att använda systemet effektivt på egen hand.

Implementeringen av NetSuite sker i tre steg: 

Steg 1, Kartläggning:

Först sätter vi oss in i företagets verksamhet, mål och ekonomiprocesser. Vi identifierar hur ditt företag kan dra största möjliga nytta av alla möjligheter som NetSuite erbjuder. Sedan listar vi de funktionaliteter som passar bäst för ditt företag och dina mål.

Steg 2, Bygge:

Därefter bygger och skräddarsyr vi ett NetSuite-system som passar just ditt företag. Om du föredrar att jobba med en sandlådemodell bygger vi först en prototyp utifrån specifikationerna. Sedan går vi igenom den tillsammans och bestämmer vilka förändringar som behöver göras. När prototypen är godkänd och klar utgår vi ifrån den för att skapa den slutliga NetSuite-lösningen. Vi testar alltid den färdiga lösningen tillsammans med dig för att säkerställa att den uppfyller alla dina behov.

Steg 3, Lansering:

Innan systemet tas i drift migrerar vi all nödvändig data från det gamla systemet till NetSuite. Systembytet sker sömlöst, utan avbrott eller dataförluster, och du har hela tiden tillgång till uppdaterad affärsdata. Vi fortsätter att utveckla din affärskompetens och hjälper dig med internationaliseringen även efter implementeringen.

Ja, hos oss kan du göra det. Vi har utvecklat tjänsten Woolman Banking för nordiska företag. Med den får du tillgång till e-faktureringskopplingar, e-fakturaoperatörer och inkomstregister. Den ger dig också lokala finansiella rapporter i NetSuite.

Woolman Banking kräver inga ändringar av NetSuite.

Läs mer om Woolman Banking.

Kontakta oss så hjälper vi till.

MED STORA KRAFTER FÖLJER STORT ANSVAR

VARUMÄRKEN SOM KUNDER

250

HANDLARE & EXPERTER I VÅRT TEAM

86

APPAR VI HAR UTVECKLAT

12

SÄNDNINGAR MED NORDIC SHIPPING-APPEN

1000000