Woolman SE

Konsultation gällande webbutiker och affärsverksamhet

Behöver du någon som ser på din affärsverksamhet och din webbutik utifrån? Låt oss hjälpa dig upptäcka flaskhalsarna och smärtpunkterna som hindrar din verksamhet att växa. 

Vi vill hjälpa dig och ditt företag framåt – genom handlingar! Vi kan tillsammans gå igenom var ditt företag står nu och hur framtiden kan se ut beroende på hur du spelar dina kort. Vårt mål är inte att vid slutet av konsultationen ge dig en bunt papper fulla med siffror som inte säger dig så mycket. 

Låt Woolmans experter ge din affärsverksamhet en ny riktning! Kontakta oss genast om du vill – du hittar också kontaktuppgifterna i slutet av den här sidan.  verkkokauppakoulutus

 

Med hjälp av intervjuer, genomgång av affärsverksamhetsprocesserna, analyser, skriftligt material och vår gedigna erfarenhet gör vi en mångsidig bedömning av den digitala affärsverksamhetens olika delområden. Vi beskriver för dig vilka utvecklingsmål och tyngdpunkter ditt företag borde fokusera på nu. 

Du får en skriftlig rapport över konsultationen, men du blir inte lämnad ensam med den. Vi går igenom den tillsammans, varefter du får en konkret åtgärdsplan för fortsättningen. 

Vi hjälper dig igenom handelns turbulenta brytningstid! Dra nytta av våra experter i ditt följande betydelsefulla drag. Du kan kontakta oss här!

Du kan ringa oss eller använda kontaktblanketten nedan. Vi återkommer så fort som möjligt! 

Bengt Holmberg
bengt.holmberg@woolman.io
+46 70 660 2828

Kontakta oss!

Stockholm

Sveavägen 33
111 34 Stockholm
Sverige

Jyväskylä

Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä
Finland

Tampere

Rautatienkatu 21B
33100 Tampere
Finland

Helsinki

Fredrikinkatu 61, 6. krs (Village Works)
00100 Helsinki
Finland

Nyhetsbrev