Superboosta din Shopify-webbshop med NetSuite

Kämpar du med back-office-komplexitet? Låt oss lösa problemen och befria dig från bördan att underhålla dina egna program och servrar. Koppla din Shopify-webshop till en mycket skalbar ERP (Enterprise Planning Resource) och ekonomi.

Du är i goda händer

Från nya D2C-varumärken till storföretag hjälper vi framgångsrika varumärken.

Firstbeat technologies Netsuite och Woolman Banking
M.R.Partners Netsuite Woolman Banking
Howspace Netsuite Woolman Banking
Sports Car Center Netsuite Woolman Banking
Kyrö distillery company D2C

Netsuite och Shopify

Träffa ditt backend- och frontend team

Samarbeta med de bästa

Woolman är en av de främsta Solution Provider samarbetspartnerna för Oracle NetSuite och Europas största Shopify Plus-partner.

Oracle Netsuite ERP Woolman
Woolman Shopify Plus byrå

Vanliga frågor och svar

Om du vill hålla dig flexibel i det ständigt föränderliga e-handelslandskapet behöver du en back-end som kan stödja din nuvarande verksamhet men också anpassa dig till eventuella marknadsförändringar. Eftersom det inte är billigt att skaffa nya kunder vill du kunna garantera en fantastisk kundupplevelse med leveranser i rätt tid.

Ditt backend-system är ryggraden i din verksamhet. En fantastisk kundupplevelse kan bara levereras om du känner till ditt lager – var är det? Vad har du fortfarande? Detta kommer att rädda dig från besvikna kunder – eller ännu värre, förlora dem till konkurrenter. Med den dynamiska duon (Shopify och NetSuite) kan du effektivisera kundupplevelsen och orderhanteringen med ett klick, vilket i sin tur gör att du kan skala upp din verksamhet.

Du får också en omedelbar översikt över hur verksamheten fungerar utifrån ditt perspektiv och du får tillgång till ditt data från olika enheter.

Om du vill arbeta med de bästa vill du samarbeta med ett team som känner till båda SAAS-ekosystemen lika väl som sin egen bakficka. Och vår kunskap sträcker sig längre än plattformarna. Vi utvecklar också tjänster för att ge tekniken superpowers.

Läs mer om Woolman Banking för norden

Ett enda system

- ERP (Enterprise Resource Planning)

- Ekonomisk förvaltning

- CRM (Customer Relationship Management)

- Kund-, leverantörs- och partnerportaler
- Förvaltning av humankapital (HCM)

Realtid

- Omedelbar översikt över hur verksamheten går utifrån ett affärsrolls-perspektiv
- Enkel åtkomst från olika enheter. 
- Mobilitet gör att användarna enkelt kan anpassa skärmarna efter sina behov.

Internationellt

- Utformat för företag som riktar sig till internationella marknader
- Effektiv hantering av dotterbolagens verksamhet
- Heltäckande från produktion till global försäljning


Skalbart och flexibelt

- Världens första ERP byggd för molnet
- Skalbart och smidigt för kontinuerlig tillväxt i verksamheten
- Över 22 000 företag i mer än 200 länder använder Netsuite

Anpassningsbart med applikationer

Utöka affärsfunktionerna med applikationer

- Ett smidigt sätt att tillgodose dina unika affärsbehov
- Ett användarvänligt paket som stöder ditt företags dagliga verksamhet

Omnikanal

- Kombinera NetSuite och Shopify e-handelsplattform för att få ut det bästa av två världar
- Woolman är en NetSuite Solution Provider och Shopify Plus Partner. Vi vet hur man bygger en vinnande kombination för din verksamhet

Läs om NetSuites alla fördelar här.


För att den här kombinationen ska kunna göra sitt jobb måste vi först utforska och få tillgång till din verksamhet tillsammans. Sedan kommer vi att bygga och skräddarsy NetSuite efter dina specifika affärsbehov. Slutligen kommer vi att överföra alla nödvändiga data från ditt gamla system till NetSuite.

Under hela den här processen kommer vi att ge dig kontinuerlig support och utveckling. Vi kommer att inkludera dig i de olika projektstegen och lär dig (eller ditt team) hur du använder systemet på ett effektivt sätt på egen hand.


Steg 1 utforska:
För det första kommer vi att undersöka dina affärsmål och hur du kan dra nytta av NetSuites oändliga möjligheter. Vi kommer att titta närmare på funktionerna i NetSuite så att de kan användas för din verksamhet och dina mål.

Steg 2 bygge:
Sedan börjar vi sätta ihop alla pusselbitar så att vi kan bygga din väloljade maskin. Naturligtvis testar vi tillsammans vad vi har byggt, så att det uppfyller dina affärsbehov.

Steg 3 lansering:
Innan vi startar NetSuite kommer vi att överföra alla nödvändiga data från ditt gamla system till NetSuite. Under den här fasen är plattformarna som ändras sömlösa och uppdaterade utan att orsaka dataavbrott. Vi kommer att fortsätta att utveckla dina affärs- och tillväxtmål även efter lanseringen.

Vi finns här för att hjälpa dig.

Kontakta oss