Woolman SE

Netsuite

NetSuite är ett ERP-system som passar alla - särskilt för företag som riktar sig till och utvecklar internationella marknader. 

NetSuits affärsfördelar:

NetSuite innehåller följande funktioner för att stödja ditt företag, bland annat:

Så här aktiverar du NetSuite med Woolman:

UPPTÄCKT

Innan vi rullar upp ärmarna, låt oss ta en titt på det aktuella läget i ditt företag: vart vi ska gå, vart vi kan växa och hur NetSuite-systemet bäst kan tjäna ditt företag. Vi letar efter de funktioner och tillägg i NetSuite som bäst tjänar dina operationer och mål.

BYGG

När vi fördjupar vår verksamhet med introduktionen av NetSuit kan vi också utveckla den under projektet. Affärsutveckling är en del av Woolmans NetSuite-projekt.

Under byggnadsfasen av ett projekt skräddarsyr vi NetSuit för att tillgodose dina behov och bygga en miljö som stöder ditt företag. Vid denna tidpunkt testar och anpassar vi också NetSuite för att tillgodose behoven i ditt företag.

Vårt mål är att företaget ska tjäna ditt företag och kunna dra full nytta av det. Så vi bygger inte bara systemet åt dig, utan du deltar i projektets olika stadier och lär dig att använda systemet självständigt och effektivt.

LANSERING

Innan den officiella lanseringen av NetSuite kommer vi att överföra all nödvändig data från det gamla systemet till NetSuite. Detta gör att du kan byta plattformar sömlöst och uppdaterat utan tid att avbryta dina data.

Woolman-experter stöder dig efter installationen. Vi kommer att fortsätta utveckla affärer med dig och hjälpa dig att främja internationalisering. Du har också tillgång till en lokal och finskspråklig supporttjänst, som är väl bekant inte bara med den internationella finansförvaltningens vändningar, men också med inhemska bestämmelser. 

 

Kontakta oss  

Nyhetsbrev