Utveckla din
e-handel & öka
din försäljning

Vi hjälper framgångsrika varumärken att växa sin e-handel med datadriven insikt.

You're in good hands

Calou stockholm varumärke
Sqrtn company on Shopify by Woolman
Sophie by Sophie D2C Shopify OnlineStore
Logo Singular Society  Shopify PLus
Happy Food Store D2C by Woolman
Superpower your brand with Woolman

Tillväxttjänster

Få fler besökare till din webbshop

Kämpar du med att få trafik till din webshop?

Oroa dig inte.Vi tar hand om dig. Med vår kickstartstjänst upptäcker du outnyttjade marknader och konfigurerar annonser på Facebook, Instagram och Google på rätt sätt, så att du får mer trafik till din webshop.

Optimera

Får du mycket trafik men når inte målen?

Med den här tjänsten får du en fullständig genomgång av din webshop. Vi kommer att hitta dina största konverterings-killers och föreslå lösningar med stor påverkan. På så sätt kan du maximera din konvertering och försäljning.

Expandera ditt varumärke över gränserna

Är du redo att ta ditt varumärke utomlands?

Få fullständig support från våra erfarna e-handelsexperter för att ge ditt varumärke “superpowers” i hela Europa och resten av världen. Med lokala insikter och teknisk kunskap visar vi dig hur du närmar dig outnyttjade marknader.

By Woolman - Shopify

Insights with Ellis

”Siffror är inte detsamma som insikter. Du kanske blir glad över att konverteringarna för röda skinnskor ökar. Men kollar man på andra mått så kanske det visar sig att det är färre som lägger något i varukorgen. Slutsatsen blir då att du troligen inte kommer att sälja några röda skinnskor om tre månader. Visst skulle det vara bra att få ett meddelande om det?”

Mikko Rekola, Business owner, Insights with Ellis

HUR FÅR MAN EN E-HANDEL ATT VÄXA?

VÄXANDE E-HANDEL MED DATA

Data driven växande av e-handel med Woolman
hand i hand

HAND I HAND

Din långsiktiga partner inom e-handel fokuserad på tillväxt.

varumärken som kunder

250

anställda, inklusive 10 e-handlare

86

De bästa kampanjerna säljer för MSEK dagligen

3500000

Våra Growth Services-kunder växer min % per år

40

Vanliga frågor och svar

Growth hacking (tillväxt-hacking) handlar om att utveckla din e-handel med avsikt. Growth hackers utnyttjar allt från psykologi, statistik och A/B-test till användarerfarenheter och mycket mer för att optimera din Shopify-webshop. Testar och analyserar din data kontinuerligt för att se vad som fungerar och inte fungerar. Läs mer om growth hacking här

Förutom att vi har erfarna marknadsförare, e-handlare och e-handelsexperter som hjälper dig är vi din långsiktiga affärspartner. Vi tror starkt på att bygga långvariga relationer och arbeta hand i hand med dig. Eftersom vi är en internationell byrå kan vi ta er över gränserna. Från communities som sträcker sig över hela Europa får du ny inspiration vilket hjälper dig att kontinuerligt öka din försäljning och utveckla din verksamhet.

Läs mer om Woolmans historia

Det gör vi verkligen. Du kan bli förvånad över att våra kunder inte bara kommer från EU utan också Kanada, USA och Sydamerika. Vi har testat och gått in på nya marknader med dussintals varumärken och hjälpt dem att etablera nya affärer och även D2C-pivotbutiker i flera länder.

Medan digital marknadsföring fokuserar på kundförvärv, fokuserar handelstillväxten på ditt företags nästa steg. Det svarar på de svårare frågorna som:

"Var tappar du dina mest uppskattade leads?"

"Hur kan du bygga upp ditt kundvärde?"

"Hur kan du förbättra din handel och vilka verktyg skulle du behöva?"

Med andra ord: digital marknadsföring tar kunden till gården, men tillväxthandel ökar din försäljning.
Från betalda annonser till fantastiska unboxing-upplevelser och erövring av nya marknader tar tillväxten av e-handel nästa steg, baserat på data för att kontinuerligt öka försäljningen. Inte från enskilda åtgärder utan total prestanda.

Att skapa relevant innehåll för ditt e-handelsföretag är viktigare än någonsin tidigare. Att veta vad och hur man fångar kunder och bygger meningsfulla relationer med dem är nyckeln, inte bara nu utan också för framtiden. I en värld fylld med oändlig information måste du hitta din röst och sticka ut. Läs här allt om vikten av att skapa unikt innehåll.

Vi anser att de bästa resultaten uppnås genom att förstå din verksamhet. Ett team av erfarna e-handlare och digitala marknadsförings-experter hjälper dig att få din Shopify-webshop att växa. Här nedan följer vår strategi för growth hacking i fyra steg:


Steg 1. Analys av din verksamhet

Först och främst: låt oss lära känna varandra. Och då menar vi att verkligen lära känna varandra. Vad har fungerat? Vad har inte gjort det? I det här steget analyserar vi din verksamhet, konkurrenter och målgrupper. Vi kan till och med avslöja en dold publik som du inte ens har tänkt på! Tillsammans bygger vi upp en ömsesidig förståelse och en effektiv färdplan för det kommande projektet.

Steg 2. Inställning av rätt mätmetoder och analys av inkommande data.

Mäta inkommande data? Ja tack! Få personliga insikter? Game changer! I det här steget ställer vi in rätt mätmetoder och förenklar din inkommande data så att du kan förstå vad som fungerar för din verksamhet – och vad som inte gör det. På så sätt kan vi föreslå datadrivna korrigeringar som har stor påverkan för din försäljning.


Steg 3: Finjustering av sprints och workshops

Snabb inlärning och ständig förbättring? Ja, tack! Vi använder growth hacking metoder – sprints och workshops – för att lära dig hur du skapar ständigt förbättrade resultat. Tillsammans fokuserar vi på strategin och identifierar sätt att nå uppsatta mål. Under sprints A/B-testar och analyserar vi för att också lära dig att göra samma sak i ditt arbete.


Steg 4. Överföring av vår kunskap till ditt team

Allt vi gör – gör vi tillsammans. Vårt mål är att skapa långsiktiga resultat för dig, och vi anser att det uppnås till max när vi överför vår kunskap till ditt team.

Om du behöver några andra tjänster (som våra Success & Support tjänster, SEO-tjänster, e-postmarknadsföringstjänster eller något annat extra arbete), kan du flagga det när som helst.

Vi hjälper dig gärna!

Hittar du inte dina frågor här? Vi finns här för att hjälpa dig
inom 24 timmar.

Kontakta oss.

Samarbetspartner