Woolman SE

Öka försäljningen i webbutiken

Strävar du efter högre försäljning och tillväxt i din butik? Vill du expandera till nya marknader? Testa snabbt, utveckla reklamen som en naturlig del av din webbutik, använd de rätta måtten och nå framgång! 

 

Vi på Woolman hjälper europeiska varumärken att få lönsam tillväxt och att internationaliseras. Våra erfarna marknadsföringsexperter hjälper e-handlare att få nya kunder och sälja mer åt redan befintliga. Kunderna som utnyttjar våra tillväxttjänster växer mätbart och alltid betydligt snabbare än genomsnittet inom branschen.

 

Så här fungerar Woolmans tillväxttjänster: 

LEARN

Du får hjälp av Woolmans tillväxtteam som består av proffs inom digital marknadsföring, experter som själva varit framgångsrika e-handlare samt designers. Vi börjar med att fördjupa oss i din webbutiks affärsverksamhet och kundförvärvets kärna. Vi går igenom metoder för betald trafik, särskilt Facebook och Google Ads. Vi sätter tillsammans upp mål för marknadsföringen och lär dig hur du förvärvar kunder med snabba tester.

DEVELOP

Vi visar praktiska metoder för att välja potentiell målgrupp och skapa kampanjer. När vi gör det här tillsammans fördjupas e-handlarens egna färdigheter att effektivera kundförvärvet. Vi visar alltid rikligt med exempel. Vårt praktiska arbetssätt har fått mycket beröm.

TEST

Med våra tillväxtexperters hjälp kan du göra A/B-tester i webbutiken och marknadsföringen och utveckla allt bättre försäljningskampanjer. Teamet utnyttjar i sitt arbete ständigt analyser i olika kanaler - samtidigt lär sig e-handlaren de bästa sätten att mäta sina kampanjresultat.

GROW

Våra experter har erfarenheter av growth hacking med utmärkta resultat från många branscher och våra kunder växer betydligt snabbare än genomsnittet inom branschen. Och e-handlaren får inte bara ökad försäljning utan också djupare kunskaper i marknadsföring och tillväxt. Genom våra tjänster lär du dig tolka resultaten i dina marknadsföringssatsningar bättre och förstå dina kunders beteende i din butik. 

 

För vilka situationer lämpar sig tillväxttjänsterna?

Tillväxt genom kundförvärv

För e-handlare som strävar efter stor och lönsam tillväxt i sin affärsverksamhet. För nya e-handlare som vill börja växa eller för erfarna e-handlare som vill ta tillväxten till en ny nivå.

 

Internationell försäljning

För e-handlare som vill starta eller effektivera internationell försäljning. Tjänsten passar också handlare som vill testa en produkts product-market-fit enkelt och mätbart.

 

Effektivering av kundprocessen och mätandet

För e-handlare som vill förstå kundupplevelsen i sin webbutik bättre och hitta de bästa sätten att mäta resultat.

 

 

Kontakta oss

 

Kunder som haft framgång tack vare tillväxttjänster

Matbutiken Anton & Anton letade efter en expert på webbutiker för att öka sin försäljning. Målet var att få fler kontinuerliga beställare till sin matkasse-tjänst och förnya verksamheten i digitala kanaler. Matkassetjänsten har nått sina tuffa tillväxtmål och Anton & Anton har kunnat segmentera sina kundgrupper effektivare än tidigare. Läs Anton & Antons kundberättelse.

 

 

Kaiko, som är specialiserad på ekologiska barn- och damkläder, strävade efter tillväxt direkt då företaget grundats. När webbutiken förnyats tillsammans med Woolman var följande steg att utveckla marknadsföringen systematiskt. Med hjälp av tillväxttjänsterna har Kaiko fått effektiva modeller för marknadsföring och siktar nu på den internationella marknaden. Läs Kaikos kundberättelse.

 

 

 

Enligt våra kunders önskemål är flertalet av våra referenser inom tillväxttjänster inte offentliga. Kontakta oss så kan vi diskutera och berätta om våra referenser konfidentiellt.

 


  

Vill du ha fart på tillväxten? Kontakta oss så berättar vi hur din webbutik kan nå sina målsättningar.

Kontakta oss  

Nyhetsbrev