Om oss

Om Woolman

Vem hade kunnat ana att ett möte på en järnvägsstation för 5 år sedan skulle resultera i Europas största Shopify-byrå? Med kontor i ett flertal europeiska länder och Storbritannien?

Inte vi! Idag förser vi 250+ e-handlare världen över med superpowers. Vår stora passion för e-handel inspirerar oss att ta fram nya lösningar och nå nya höjder tillsammans med våra kunder.

Woolman-teamet

Vi är ett unikt och blandat gäng. Här hittar du allt från seniora programutvecklare och garvade growth hackers till nykläckta praktikanter och engagerade service managers. Dessutom är många av oss erfarna e-handlare.

Vi jobbar hand i hand med våra kunder för att leverera oöverträffade lösningar.

Varje dag.

Karriär på Woolman

Vad är det värdefullaste vi har? Våra medarbetare. Det är de som tar fram våra oslagbara lösningar. Som skapar magi och får saker att hända.

Därför är det viktigt för oss att ha en platt organisation där alla kan bidra med sina unika tankar, idéer och koncept. Woolman är inte bara ett techföretag. Vi är en gemenskap och en community. En plats där alla känner sig sedda och delaktiga och arbetar tillsammans för att göra skillnad.

Hur är Woolmans kultur?

★★★★★

”Vi har en skön känsla på Woolman. Alla kan komma med förslag på hur vi kan bli bättre och jobba ännu mer effektivt tillsammans. Alla idéer tas på allvar.”

Miika Leppänen

Shopify Integration Architect på Woolman

★★★★★

Add customer reviews and testimonials to showcase your store’s happy customers.

JESSE NAAKKA

Front-end developer at Woolman