Utveckla en
skräddarsydd Shopify-app

Saknar du fortfarande den optimala funktionen trots att du redan har massor av appar? Vi utvecklar skräddarsydda appar som gör våra kunder lyckliga.

Du är i goda händer

Att arbeta hand i hand

★★★★★

”Det var viktigt för oss att hitta en partner som förstår den europeiska marknaden och EU:s regelverk. Woolmans djupgående kunskaper om Shopify-teknologin har sparat både tid och pengar. Det hjälpte oss också att fatta bra beslut om sådant vi inte förutsåg när vi drog igång projektet.” 

AMELIA LABOVITCH

Lead of digital sales, Froomle

★★★★★

”Det har varit inspirerande för hela teamet att arbeta med Froomle. Deras passion för skalbarhet var verkligen smittsam och något som vi på Woolman delar med dem.”

PASI VUORIO

Head of product development, Woolman

Superboosta din webbshop med en

SKRÄDDARSYDD APP

Bygg en skalbar e-handel med

INTEGRATIONER

Teknologi och e-handel

Det bästa av två världar

Vanliga frågor och svar

Det kan verka som en bra idé att spara både tid och pengar genom att implementera en app från Shopify App Store, men de kan begränsa dina möjligheter. Det är inte alltid lätt att hitta en app som fungerar precis som du vill. 

Eftersom du har en unik webshop med en fantastisk kundupplevelse kommer du ofta att ha olika behov och önskemål än den genomsnittliga webshopsägaren. Att hitta en app som uppfyller alla dina verksamhetsbehov på ett enkelt och användarvänligt sätt kan vara knepigt – och det är där vi kommer in.

Om du vill få din kund att tillhöra de riktiga fansen behöver du de rätta applikationerna och integrationerna för att det ska bli så. En cookie-app gör inte det. Genom att anpassa din egen app sparar du tid och energi i det långa loppet.

En offentlig app är något du vill gå med om du har en bra idé och vill ge den till så många Shopify-butiker och -handlare som möjligt. En offentlig app måste klara Shopify-validering. Offentliga appar finns tillgängliga på Shopify -app store.

En anpassad app är en riktig skräddarsydd applikation. När ett varumärke vill ha något riktigt unikt för sin verksamhet är detta vägen att gå. En anpassad app är utvecklad för en viss butik och ingen annan kan använda den. Det är din hemliga konkurrensfördel på marknaden. Du behöver inte låta Shopify godkänna eller validera en anpassad app.

En privat app liknar en anpassad app på det sätt att privata appar inte kräver att den skickas för Shopify-validering. På grund av detta kan privata appar inte hittas i Shopify app store. Privata appar kan användas i en eller flera Shopify-butiker. De kan vara gratis eller använda Shopify -billing. Privata Shopify -appar kan visas i Shopify -adminpanelen.

Woolman-teamet kan utveckla alla dessa appar med dig. Kontakta oss för att diskutera mer.

På Woolman tror vi på kraften i att jobba tillsammans. Vi börjar med att undersöka dina behov mer i detalj. Sedan kommer vårt talangfulla team att börja bygga din app optimerad efter dina behov och önskemål. 

Steg 1: Utforska

Tillsammans kommer vi att undersöka dina affärsproblem, ambitioner och idéer. När vi väl har etablerat en gemensam förståelse och ett gemensamt mål kommer vi att börja bygga upp din anpassade applikation. 

Steg 2: Bygga

Våra erfarna utvecklare kommer att börja bygga dina drömmars applikation. Inte bara en som är funktionell, utan också enkel att använda och felfri. Vi ser till att du alltid har det uppsatta målet i sikte, och vi kommer att hålla dig informerad om utvecklingen. 

Steg 3: Verifiera, publicera och underhålla

När din anpassade applikation är klar går vi igenom resultatet för att säkerställa att appen uppfyller dina förväntningar. Först när du är nöjd med resultatet släpper vi den. Vi tar hand om underhåll av din app, kontinuerlig vidareutveckling samt support – om du vill.


Absolut! Många varumärken väljer en smidig approach – och vem kan klandra dem! En headless lösning kan vara jättebra, men i vissa fall kan det vara mer kraftfullt att utveckla en egen app som knyter ihop dina behov av flexibilitet med affärsplanen. Vi utvecklade faktiskt en "Woolman köp-knapp" som gör det möjligt för varumärken att förvandla en befintlig kanal till en webshop. Genomförandet är snabbt och kostnadseffektivt. Vill du skapa en egen köp-knapp för att växa försäljningen?

Självklart! Vi har tagit itu med några av de äldsta och mest komplicerade system som man kan föreställa sig. Den verkliga magin sker i bakgrunden, och det är därför vi har byggt upp en integrations-app för att ge din webshop och backend “superpowers”. Vår app är en värdbaserad integrationstjänst. Den implementerar färdiga anslutningar för Shopify och en skalbar meddelandekö för att hantera både inkommande och utgående data. Vi kommer att ha all data på samma språk och effektivisera processen på ett sätt som passar ditt företag. Vårt erfarna team, tillsammans med dina experter, kommer att bygga upp en strömlinjeformad affärslogik på nolltid.

Det beror på dina mål och behov. Varje affärspartner har olika behov och önskemål och behöver olika typer av integrationer och backend-lösningar. Kontakta oss gärna så att vi kan boka in en kostnadsfri konsultation. Efter vårt kostnadsfria samtal ger vi dig en exakt uppskattning av projektets kostnad och tidsram.

Inga problem. Vi hjälper dig. Det är din app, men vi finns här för att hjälpa dig att expandera när det behövs.

Vi tar hand om underhållet, kontinuiteten och alla nödvändiga uppdateringar av appen.

Skapa din drömapplikation

Ja det gör vi. Vi har appar för Shopify och NetSuite-ekosystem. Vissa är offentliga appar, andra är privata appar och andra är fortfarande i samskapningsfasen (co-creation) med våra kunder.

Här är en lista över våra Shopify-appar:

✔️Live Video Shopping Integration for Bambuser
✔️Nordic Shipping app
✔️Woolman Order Management System

Här är vår första Oracle NetSuite-app:

✔️Woolman banking

I Woolmans app-utveckling samarbetar vi med användare på ett tidigt stadium för att säkerställa att vi tillhandahåller rätt lösningar. Om du vill delta erbjuder vi en öppen inbjudan att delta i vårt samarbete. Den innehåller testning, utbyte av insikter och utbyte av idéer. Våra medskapare drar nytta av att få sina behov hörda och få snabb tillgång till nya appar i BETA-fasen utan kostnad.

Kom, skapa med oss