Woolman SE

Shopify-apputveckling

Apputveckling för webbutikers egna behov, för serviceleverantörer och appföretagare

Vi bygger appar som löser e-handlares problem och som integrerar serviceleverantörer i Shopify-ekosystemet. Woolman bygger också egna appar åt Shopify-handlare – sådana som vi själva som e-handlare skulle vilja ha. 

 

För vem passar Shopify-apputveckling?

För serviceleverantörer

För serviceleverantörer som vill utöka sin kundkrets genom att integrera sin service i Shopify. Appen kan vara offentlig eller endast för företagets eget bruk. 

  

För e-handlare

För Shopify och Shopify Plus-handlare som behöver en app som möjliggör en viktig funktion i den egna webbutiken.

  

För appföretagare och IT-företag

För vem som helst som vill driva affärsverksamhet med en egen app i Shopifys ekosystem. Tar du din tjänst till Shopify App Store når du en global marknad på 1 000 000 e-handlare.

 

 

Så här byggs Woolmans appar:

DISCOVERY

Våra experter börjar med att sätta sig in i din affärsverksamhets behov, din tjänst och dina målsättningar. Vi har byggt appar för olika syften, från individuella appar för enskilda webbutiker till omfattande integrationer för logistikföretag. Därför kan vi hjälpa dig att välja bästa möjliga genomförande. Vi gör en kostnadskalkyl, en tidskalkyl och en beskrivning av genomförandet.

BUILD

Woolmans erfarna kodarteam bygger appen och de integrationer som behövs. Vi använder modern teknologi och moderna metoder i vår apputveckling, men vi kan bygga välfungerande integrationer även för massiva bakgrundssystem med traditionell teknologi.

LAUNCH

När appen är klar går vi igenom den tillsammans med er och ser till att den fungerar. Vi erbjuder också kontinuitet, fortsatt utveckling och stöd för de appar vi utvecklat.

 

Kontakta oss

 

Shopify-appar som Woolman byggt åt sina kunder

 

Postnords leveranser för Shopify-handlare

Postnord ville komma in på Shopify- och Woocommerce-handlarnas marknad. Woolman byggde en app som gör det möjligt för Shopify-handlare att smidigt använda Postnord för sina leveranser. Appen skickar beställningar som kommit till Shopify- och Woocommerce-webbutiker till Postnords lagerhanteringssystem. Appen synkroniserar också lagersaldon och skickar information om beställningens status i lagret till Shopify-webbutiken.

 

ApteekkiPlus och försäljning av receptbelagda mediciner på nätet

Woolmans lösning gör det möjligt att sälja receptbelagda mediciner på nätet i enlighet mdd de finska myndigheternas krav. Med hjälp av beställningssystemet kan läkemedel säljas med stark autentisering och på ett sådant sätt att inga kunduppgifter sparas i onödan. Appen möjliggör också försäljning av läkemedelspreparat som är avsedda endast för vuxna samt försäljning av produkter som kräver instruktioner av apotekspersonal före köpet.

 

OP Joukko-ostos app för beställningsrapporter

OP Joukko-osto är en webbutik där produkternas slutliga pris bestäms enligt hur många som förbinder sig att köpa produkten. Många olika företag säljer sina produkter i butiken. För att möjliggöra handeln och göra den smidigare gjorde Woolman en leverantörsspecifik app för beställningsrapporter. Med hjälp av den kan OP administrera många företags försäljningar i webbutiken. 

 

Logitrails tjänster till Shopify-handlarnas förfogande

Logitrail ville erbjuda externalisering av logistik och leveranser åt Shopify-handlare. Appen som Woolman gjorde åt Logitrail skickar beställningar som kommit till Shopify-webbutiken till Logitrails lagerhanteringssystem. Appen skickar också lagersaldon till Shopify-handlare som använder Logitrails tjänster.   

 

 

Hur ser ditt appbehov ut? Kontakta oss så berättar vi hur det kan tillfredsställas.

 Kontakta oss

Nyhetsbrev