Utveckla din egen Shopify app
utan krångel

Har du tiotals olika appar, men ingen som verkligen passar ditt företag? Vi tar hand om dig. Vi utvecklar skräddarsydda applikationer som hjälper e-handlare att växa.

Du är i goda händer

Transfluent Shopify appen Woolman
Bambuser Shopify appen Woolman
GrainSense Shopify app Woolman
Apotek appen Shopify Woolman
Polar logo Woolman
Postnord Shopify appen Woolman
Superpower your brand with Woolman

Skräddarsydda applikationer för dina affärsbehov inom e-handel

99 problem, men att skapa flexibla applikationer är inte ett av dem

Det bästa av två världar

Utveckla din Shopify -app med Europas största Shopify Plus-byrå

Vi har utvecklat komplexa integrationer med ERP-, WMS- och CRM-system

varumärken som kunder

250

anställda, inklusive 10 e-handlare

70

utvecklade Shopify -appar

12

Nordic Shipping app -leveransen

1000000

Vanliga frågor och svar

Det kan verka som en bra idé att spara både tid och pengar genom att implementera en app från Shopify App Store, men de kan begränsa dina möjligheter. Det är inte alltid lätt att hitta en app som fungerar precis som du vill. 

Eftersom du har en unik webshop med en fantastisk kundupplevelse kommer du ofta att ha olika behov och önskemål än den genomsnittliga webshopsägaren. Att hitta en app som uppfyller alla dina verksamhetsbehov på ett enkelt och användarvänligt sätt kan vara knepigt – och det är där vi kommer in.

Om du vill få din kund att tillhöra de riktiga fansen behöver du de rätta applikationerna och integrationerna för att det ska bli så. En cookie-app gör inte det. Genom att anpassa din egen app sparar du tid och energi i det långa loppet.

På Woolman tror vi på kraften i att jobba tillsammans. Vi börjar med att undersöka dina behov mer i detalj. Sedan kommer vårt talangfulla team att börja bygga din app optimerad efter dina behov och önskemål. 

Steg 1: Utforska

Tillsammans kommer vi att undersöka dina affärsproblem, ambitioner och idéer. När vi väl har etablerat en gemensam förståelse och ett gemensamt mål kommer vi att börja bygga upp din anpassade applikation. 

Steg 2: Bygga

Våra erfarna utvecklare kommer att börja bygga dina drömmars applikation. Inte bara en som är funktionell, utan också enkel att använda och felfri. Vi ser till att du alltid har det uppsatta målet i sikte, och vi kommer att hålla dig informerad om utvecklingen. 

Steg 3: Verifiera, publicera och underhålla

När din anpassade applikation är klar går vi igenom resultatet för att säkerställa att appen uppfyller dina förväntningar. Först när du är nöjd med resultatet släpper vi den. Vi tar hand om underhåll av din app, kontinuerlig vidareutveckling samt support – om du vill.


Absolut! Många varumärken väljer en smidig approach – och vem kan klandra dem! En headless lösning kan vara jättebra, men i vissa fall kan det vara mer kraftfullt att utveckla en egen app som knyter ihop dina behov av flexibilitet med affärsplanen. Vi utvecklade faktiskt en "Woolman köp-knapp" som gör det möjligt för varumärken att förvandla en befintlig kanal till en webshop. Genomförandet är snabbt och kostnadseffektivt. Vill du skapa en egen köp-knapp för att växa försäljningen?

Självklart! Vi har tagit itu med några av de äldsta och mest komplicerade system som man kan föreställa sig. Den verkliga magin sker i bakgrunden, och det är därför vi har byggt upp en integrations-app för att ge din webshop och backend “superpowers”. Vår app är en värdbaserad integrationstjänst. Den implementerar färdiga anslutningar för Shopify och en skalbar meddelandekö för att hantera både inkommande och utgående data. Vi kommer att ha all data på samma språk och effektivisera processen på ett sätt som passar ditt företag. Vårt erfarna team, tillsammans med dina experter, kommer att bygga upp en strömlinjeformad affärslogik på nolltid.

Det beror på dina mål och behov. Varje affärspartner har olika behov och önskemål och behöver olika typer av integrationer och backend-lösningar. Kontakta oss gärna så att vi kan boka in en kostnadsfri konsultation. Efter vårt kostnadsfria samtal ger vi dig en exakt uppskattning av projektets kostnad och tidsram.

Inga problem. Vi hjälper dig. Det är din app, men vi finns här för att hjälpa dig att expandera när det behövs.

Vi tar hand om underhållet, kontinuiteten och alla nödvändiga uppdateringar av appen.

Skapa din drömapplikation

Ja, vi har till exempel skapat Nordic Shipping-appen. Det är en app som hjälper över 250 affärspartners i Norden att genomföra sina beställningar. På bara några år slog handlarna rekord med 1 miljon paket som skickades till nöjda kunder runt om i världen.

Ja, det gör vi. Efter att ha lyssnat noga på våra kunders utmaningar bestämde vi oss för att börja utveckla ett lager- och orderhanterings-program som hjälper handlare att hantera lager, logistik, plock och pack. Det ska vara enkelt och roligt att skicka ut dina beställningar.  Istället har det blivit tröttsamt genom manuellt och arbetsintensivt arbete – och därför började vi utveckla Woolmans orderhantering. Våra appar finns för att bekämpa komplexiteten och skapa glädje vid hanteringen av beställningar.

Delta i samarbetet kring orderhanterings-appen

I Woolmans app-utveckling samarbetar vi med användare på ett tidigt stadium för att säkerställa att vi tillhandahåller rätt lösningar. Om du vill delta erbjuder vi en öppen inbjudan att delta i vårt samarbete. Den innehåller testning, utbyte av insikter och utbyte av idéer. Våra medskapare drar nytta av att få sina behov hörda och få snabb tillgång till nya appar i BETA-fasen utan kostnad.

Kom, skapa med oss