Bygg din Shopify-webshop
utan stress

Alltifrån koncept till konvertering, Shopify ger dig verktygen att nå dina e-handels-drömmar. Vi visar dig hur.

Framgångsrika varumärken.

Powered by Shopify, super-powered by Woolman.

Calou stockholm varumärke
Livly D2C brand
Stenbolaget D2C
Sophie by Sophie D2C Shopify OnlineStore
Happy Food Store D2C by Woolman
Reima D2C Shopify Online Store
Superpower your brand with Woolman
Shopify för e-handel logo

Vad är Shopify?

Varför e-handlare älskar att använda Shopify

D2C för e-handlare

Är Shopify rätt för dig?

Vanliga frågor och svar

Traditionella IT-konsulter skapar bra kod och designbyråer skapar snygga sajter. Vi skapar webshops som kunderna älskar och ger dig försäljning. Det handlar inte bara om plattformen, utan om hur den ska användas. Vi har lärt oss att för att hjälpa företag som ditt måste vi sträcka ut handen och hålla kvar den hela vägen. Från koncept till konvertering hjälper vi dig att bygga en komplett e-handelslösning.

Att skapa ett konto hos Shopify är enkelt och du kan själv bygga upp en enkel webshop om du vill. Men dessa enkla första steg är bara början på din e-handelsresa och det är där vi kommer in. Vi hjälper dig att utifrån dina behov och affärsplaner bygga upp din e-handel med allt från webshopen till hur du ska tänka kring logistik, kundservice och marknadsföring. Det är viktigt att tänka igenom alla delar innan man börjar bygga lösningen så att helheten matchar dina målsättningar.

Med Shopify behöver du inte oroa dig för underhåll, serverdrift eller datasäkerhet. Eftersom Shopify är en molnbaserad plattform behöver du inte själv hantera alla dessa tekniska utmaningar – du kan istället fokusera på dina kunder och din verksamhet.

Japp! Shopify är dynamiten för entreprenörer som vill sälja internationellt. Med Shopify kan du skapa flaggskeppsbutiker för dina viktigaste marknader och lägga till lokala språk, betal- och leveransalternativ som matchar de lokala kraven. Alternativt kan du bara sälja från en webshop, lokalisera språk med appar och använda Shopify Payments för att visa priser och ta betalt i kundens valuta. Vi har hjälpt över 250 varumärken att öka sin försäljning på många olika marknader. Om du har några frågor kan du kontakta oss.

Du behöver inte oroa dig över det! Shopify är helt molnbaserad, vilket innebär att du får dataskydd och serverutrymme när du väljer att öppna en webshop på Shopify. Där ingår allt det i månadskostnaden.

Kort svar: alla. 

Oavsett om du vill sälja online, offline eller genom grossister, återförsäljare, sociala medier eller marknadsplatser klarar Shopify allt. Du kan smidigt hantera all försäljning från olika försäljningskanaler som Google Shopping, Instagram, Amazon från ett och samma ställe. Om det inte finns någon lämplig integration  kommer vi att skapa den.  Shopify låter dig dessutom lägga till en "köpknapp" var som helst på Internet.

Utan tvivel! De är de bästa på marknaden. Du kan enkelt analysera din ekonomi och försäljning genom att djupdyka i Shopify-genererade analyser och få tillgång till rapporter. Här får du insikter från dina besökare: varifrån de kommer, hur de beter sig och mycket mer. Genom att lära känna dina kunder får du konkurrensfördelar – så att du kan optimera din webshop och öka din försäljning. Vill du öka din försäljning och optimera din webshop? Kolla in våra tjänster för Growth Hacking är hjälper vi dig få din webshop att växa.

Det är det definitivt. Miljoner webshops och välkända varumärken som Kylie Jenner, Heinz, Gymshark, Allbirds och Lindt använder Shopify eller Shopify Plus för att skala upp sina verksamheter på olika marknader och kontinenter.


Är du fortfarande osäker på om Shopify är tillräckligt robust för att hantera din verksamhet? Kontakta en av våra experter

Bra fråga! Shopify och Shopify Plus är samma i sitt kärnerbjudande. Både Shopify och Shopify Plus har samma funktioner för instrumentpanel och e-handel. Den huvudsakliga skillnaden är att Shopify plus ger dig mycket mer flexibilitet och supportalternativ och mer rätt till den underliggande koden hos din webshop (som exempelvis kan ge en mer modifierad checkout). Med andra ord: Om du säljer på olika marknadsområden, vill ha tillgång till kraftfulla automations-verktyg eller har specifika företagsbehov kommer Shopify Plus sannolikt att passa dina behov bättre. Läs mer om skillnaderna mellan Shopify and Shopify Plus här.

Shopify erbjuder tre olika abonnemang som du kan uppgradera eller nedgradera när som helst: 

Basic – 29 USD per månad, 
Shopify – 79 USD per månad 
Advanced Shopify - 299 USD per månad. 

Se hela prisstrukturen.

Snabb att komma igång med: Oavsett om du styr ett D2C-företag eller testar nya marknader kan du med Shopify göra det säkert och snabbt.

Användarvänlig: Testa, gör ändringar i webshoppen när det behövs och lär dig. Du behöver inte vara IT-guru, och du behöver inte heller skapa ett supportärende för varje utvecklingsbehov.

Enkel åtkomst: Få tillgång till alla viktiga försäljningskanaler: Amazon, Instagram, Facebook och eBay.

Obegränsade möjligheter: Använd appar och färdiga integrationer för att ansluta din webshop till populära marknadsföringsverktyg och affärssystem, samt för ytterligare funktioner i din webshop.

Anpassningsbar: Välj bland hundratals teman eller skräddarsy ditt eget för att få din webshop att se ut, kännas och upplevas unik. Redigera enkelt din storefront med Shopifys drag and drop redigeringsverktyg.

Läs mer om fördelarna med Shopify här.

Vi finns här för att hjälpa dig.

Kontakta oss