Woolman SE

Shopify – en föregångare inom enkelhet

Vill du jobba från en enkel, smidig plattform och kunna koncentrera dig på det som verkligen är viktigt för affärerna? Då är Shopify rätt val!

Vad är Shopify?

Shopify är världens snabbast växande e-handelsplattform som används av över 1 000 000 e-handlare världen över. Det är en lättanvänd plattform som passar både stora och små e-handlare.

Shopify är en molnbaserad plattform, vilket gör den till ett smidigt val för dig som inte vill lägga energi på tekniskt underhåll av en server. Med Shopify behöver du inte sätta dig in i tekniken mer än du själv vill - du kan i stället koncentrera dig på affärerna och kunderna! Det är också anledningen till att vi på Woolman valt att vara partner till just Shopify.

Varför välja Shopify?

I korthet ger Shopify dig följande fördelar:

Att starta en Shopify-webbutik är enkelt och kan gå så snabbt som på några timmar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Butiker som använder Shopify 

Vi har hjälpt många nöjda kunder här i Norden att komma igång med sina webbutiker med Shopify! Här kan du läsa mer om vad våra kunder säger.

Egenskaper och betalsätt

Shopify stödjer svenska leverans- och betalningssätt och är därför ett uppskattat val bland många e-handlare här i Norden. 

Shopify-appen Nordic Shipping App, som Woolman tagit fram, gör det möjligt för dig att använda svenska leveranssätt och adresskort i webbutiken. Samma app går också att använda om du vill skicka paket utomlands, då den gör det enkelt att fylla i köpehandlingar och bilagor som krävs av tullen vid frakt utanför EU.

Sälj där dina kunder finns! 

Genom Shopify har du möjlighet att lägga till flera säljkanaler, sales channels, utöver försäljningen i din webbutik. Du kan sälja dina produkter direkt via till exempel Instagram, Facebook och Pinterest. De olika kanalerna sköts på samma ställe: i din Shopify-webbutik. 

När affärerna går bra kan du göra djupa affärsanalyser med Shopifys egna analysfunktioner. Genom att följa statistiken kan du göra riktade insatser för att öka försäljningen och antalet besökare. 

Shopify's prissättning 

Fördelen med Shopify är att det finns olika prisplaner för att passa dina behov och budget. Som billigast kan du utnyttja Shopify med ett Shopify Lite -avtal och för större företag erbjuds Shopify Plus.

Vid valet av alternativ för just dig är det bra att utgå från webbutikens produkt- och kundmängd. Vi hjälper dig gärna att välja rätt!

 

Vill du veta om Shopify är en lämplig webbutikslösning för dig, kontakta oss redan idag! 

Kontakta oss!

Nyhetsbrev