Singular Society

Banbrytande livsstilsmärke som skakar om retail-världen.

Möt Singular Society: ett banbrytande livsstilsvarumärke som skakade om retail-världen i sina grundvalar genom att tillhandahålla ett helt nytt sätt att interagera med kunder genom en medlemsbaserad modell.

Besök Singular Society -sajten

AFFÄRSMÖJLIGHET

En ny affärsmodell för kvalitets-produkter blir verklighet

Hjälp människor att köpa mindre genom att göra det möjligt för dem att köpa bättre. Erbjud ett noggrant, välavvägt sortiment av högkvalitativa, ansvarsfullt tillverkade produkter till ett överkomligt pris genom en ny affärsmodell.

Förmågan till innovation är avgörande för alla framgångsrika varumärken. Kalla det att den starkaste överlever, vara flexibel eller helt enkelt sunt förnuft, innovation driver e-handeln framåt – och att vara allra först innebär att ligga steget före konkurrenterna. Och det är just vad kraftpaketet Singular Society gjorde.

Under ledning av ett litet team av branschkunniga personer återvände Singular Society ständigt ständigt till samma gamla fråga: ”Varför är kvalitet så dyrt och svårt att underhålla?” ”Hur kan vi erbjuda kunderna avancerade produkter som görs ansvarsfullt, men som också skapar en sund och tillförlitlig långsiktig verksamhet?” Och därigenom hade Singular Society fötts.

I stället för att betala kontant för varorna erbjuder Singular Society en prenumerationsbaserad tjänst precis som Netflix. Här kan medlemmar få tillgång till noga utvalda livsnödvändiga produkter till priset av vad de kostar att göra. Varumärket bygger på en prenumerationsbaserad modell där produkter som en tjänst erbjuds medlemmarna.

Singular Society Hjälp människor att köpa mindre genom att göra det möjligt för dem att köpa bättre.

UTMANINGEN

Lösningen

Singular Society Sverige
Singular Society resultaten

Resultaten

Är du redo att testa din nya affärsidé?