Om Woolman

Alla företag har förutsättningar att lyckas. Men alltför många hindras av bristande resurser eller teknisk komplexitet. Vår mission är att göra det enkelt och spännande att driva e-handel. Vi hjälper e-handlare att sälja – överallt och när som helst. Läs vår berättelse

Superpowering the world of Commerce

Varumärken vi hjälpt

350

Medarbetare, inklusive 10+ e-handlare

100

Kontor: Finland, Sverige, Nederländerna & Storbritannien

9

Appar och integrationer vi skapat

18

Skalbar e-handel med rätt partner

Vad gör Woolman unikt?

Vi arbetar hand i hand med våra kunder

Vår vision

Superpowered commerce everywhere

Som affärspartner vill du ha den bästa Shopify-partnern, de bästa apputvecklarna, en partner i livet som kan vägleda dig genom denna ständigt föränderliga e-handel-värld utan något krångel... någon som tar din hand och bryr sig om dig. Efter ändlösa diskussioner med andra Shopify-byråer kommer du till slut att fråga dig: borde inte det här vara lättare? Kan det inte bara finnas en Shopify-byrå som gör allt? 

Det här borde vara och behöver vara lättare, eller? Det är där vi kommer in. Vi hjälper dig från koncept till konvertering – och allt däremellan. Om planeten Mars öppnar upp för e-handel är vi först med att hjälpa dig att lansera en webshop även där.  Din webshop kanske drivs av Shopify, men vi kommer att vara de som ger den superpowers utifrån dina behov. Vi vill bli din bundsförvant, din utvalda e-handelspartner, och vi gör det på lång sikt. Nu är det upp till dig!

Vår berättelse

VI ARBETAR HAND I HAND

Vi anser att våra värderingar är våra superpowers

Modigt

Vår superpower är att vi vet vad vi gör, och vi vet hur vi ska göra det.
Våra kunder behöver inte veta hur de lär sig med oss och vi lär oss alltid av deras verksamhet. En kunds vision och kunskap om verksamheten är deras superpower. Att bygga framgångsrika handelslösningar för att uppnå deras mål är vårt mål. Och vi gör det alltid tillsammans.

Tillsammans

Våra medarbetare kommer från många olika bakgrunder och ursprung. Det gör oss unika och starka. Människor har sina egna individuella superpowers och placerar dem i teamet som skapar vår företagsövergripande superpower. För att ligga steget före investerar vi tid för att lära och dela med oss av våra resultat till kunderna. Vi hjälper våra kunder under varje steg på vägen.

Enkelt

Vi är hängivna att skydda handel och stoppa ondskan. I vår värld representeras ondskan av komplexitet. Komplexiteten i att driva ett företag och välja rätt komponenter för varje strid. Vi finns här för att bryta myten om att det är dyrt, tråkigt och svårt att etablera och driva framgångsrik handel. Hos oss är det enkelt och spännande.

Roligt

Och allt det här måste också vara roligt.

Hur skulle vi annars kunna komma fram till geniala lösningar och ha modet att dela med oss av dem till våra kunder?