Woolman SE

Woolmans tjänster

Woolman till din tjänst, hur kan vi hjälpa dig? 

Vi är e-handelsexperter som vet vad som krävs för att få webbutiker att växa. Med över 150 projekt i ryggen och nöjda kunder över hela Norden erbjuder vi helhetslösningar inom digital handel. Vi har över 50 experter i teamet och erbjuder mer än en teknisk lösning – skräddarsytt för just dig och din affär.

Vårt mål att frigöra tid för dig som e-handlare, så att du kan koncentrera dig på det som verkligen är viktigt för affärerna!

Var är du i din e-handelsresa? 

Är du i startgroparna att starta en e-handel eller jobbar du på en plattform som du växt ur? Oavsett var du befinner dig i din e-handelsresa kan vi erbjuda dig hjälp att växa utifrån dina förutsättningar och behov – det är vad vi kallar just your type. Vi har hjälpt över 100 kunder med allt från att bygga webbutiker från grunden, tips och strategier för att växa till att expandera globalt.

Det här är vi grymma att hjälpa e-handlare med: 

Kontakta oss så förverkligar vi dina drömmar om en e-handel! 

Läs mer om oss och våra kunder!

Bland våra kunder finns e-handlare som vill växa och bli internationella. Vi är experter på Shopify och en av de största Shopify Plus Partners i Europa. Vårt team har inte bara erfarenhet av webbutiker utan också av fysiska butiker.

Läs mer om våra nöjda kunder och lyckade e-handelsprojekt! Du hittar kundberättelser här. I vår blogg hittar du också berättelsen om oss på Woolman – var vi varit, var vi är nu och vart vi är på väg. 

Kontakta oss!

Nyhetsbrev