Woolman SE

Woolmans tjänster

Woolman till din tjänst, hur kan vi hjälpa dig? 

Woolmans mission är att avlägsna teknologiska hinder som står i vägen för webbhandlare! Vi vill att handlarna ska kunna koncentrera sig på det som verkligen är viktigt för affärerna. 

Woolmans tjänster: 

Kontakta oss så förverkligar vi dina drömmar om en webbutik! 

Läs mer om oss och våra kunder!

Bland våra kunder finns webbutiker som vill växa och bli internationella. Vi är Shopify-experter och Woolman är dessutom en Shopify Plus Partner. Vårt team har inte endast erfarenhet av webbutiker utan också av fysiska butiker.

Läs om våra nöjda kunder och lyckade webbutiksprojekt. Du hittar kundberättelser i Woolmans blogg. I bloggen hittar du också Woolmans berättelse  - var vi varit, var vi är nu och vart vi är på väg. 

Du kan läsa om människorna i Woolman-teamet på teamsidan! Vi har också sammanställt artiklar som presenterar våra experter - dem hittar du här. 

Och sedan? 

Vi bygger inte bara upp en webbutik åt dig... 
Vi vill också hjälpa ditt företag med strategi och planering av affärsverksamheten. Vi hjälper dig bygga en webbutik som stöder din verksamhet. Vi erbjuder också stöd i att växa i den föränderliga affärsvärlden. 

Stöd i webbhandlarens vardag! 
Om du inte vill kämpa ensam med din nya eller gamla webbutik kan du ta i bruk tjänsten Kontinuerligt stöd för webbhandlaren. Vi vill arbeta aktivt för att just du ska ha framgång. 

Vi svarar på din butiks verkliga behov. 
Du behöver inte vara ensam med ditt webbutiksprojekt. Vi hjälper dig och din webbutik med individuella behov, till exempel olika integrationer. Woolman-teamets erfarna experter hjälper dig ro i land ditt projekt! 

Något mer? 
Vårt kunnande stannar inte vid att bygga webbutiker. Vi kan också hjälpa med sökmotoroptimering, digital marknadsföring och mycket mer. Vi använder gärna vårt omfattande nätverk till nytta för dig. Där finns experter för alla behov. 

En webbutik som passar dig. 
Det ligger inte i vårt intresse att bygga en webbutik i många månader. Vi bygger den effektivt och enligt den tidtabell vi kommit överens om. 

 

Redo? Nu kan du förverkliga dina drömmar om en webbutik! 

Kontakta oss!