WRC-webbutiken förnyades – High Peak fick ensamrätt till fanprodukter för rally-VM

WRC-webbutiken förnyades – High Peak fick ensamrätt till fanprodukter för rally-VM

En expert på företagspresenter, High Peak Finland Oy, fick ensamrätt att sälja fanprodukter för världsmästerskapet i rally. Företaget ansvarar de följande fem åren för planering, produktion och försäljning av alla WRC:s fanprodukter i alla deltävlingar i rally-VM.

High Peak ansvarar också för WRC:s webbutik, som öppnades med ny look i början av år 2018.

Webbutiken som sköts av High Peak erbjuder rallyfans i hela världen högklassiga WRC-fanprodukter. Till sortimentet hör naturligtvis de populäraste produkterna, det vill säga rallykepsar och T-shirts. Dessutom har butiken huvtröjor, jackor och mössor som passar rallyfans. Utöver kläderna finns allt från nyckelringar till ryggsäckar och rattskydd.

WRC SHOP ÖPPNADE MED NY STIL OCH NYA PRODUKTER DEN 2 JANUARI 2018.

Till slut hittades den rätta 

High Peak gick igenom och jämförde många webbutiksplattformar. Bland tre "finalister" valdes till slut Shopify.

– Shopify är tillräckligt enkel och logisk på de rätta ställena. Du behöver inte vara IT-proffs för att använda den. När du väl kommer underfund med Shopifys logik, och den är alltså inte särskilt svår, har du läget under kontroll, berättar High Peak Finland Oy:s Head of eCommerce Mika Tolonen (huvudbilden).

Woolman valdes som partner vid byggandet av Shopify-butiken. Woolman kunde erbjuda en projekthelhet och erfarenhet som företaget kunde lita på.

 – Som sammanfattning på det senaste halva året så kan man säga att vi verkligen är nöjda. Projektet framskred fint och kommunikationen fungerade bra. Vi fick svar när vi behövde, särskilt på slutrakan av projektet.

Full fart framåt 

På High Peak tror man att värdet på avtalet med WRC kan bli 100 miljoner kronor på fem år.

Tolonen framhåller att WRC-avtalet är en unik möjlighet att lyckas - och lyckas för fullt. Via WRC:s marknadsföringskanaler kan man nå enorma mängder människor.

– Full fart framåt bara! Målsättningarna måste vara höga, säger Tolonen.

 

Fler av Woolmans kundberättelser hittar du här! Fick du också lust att starta webbutikKontakta oss

 

Läs också: